12-uurs vergaderarrangement in Belgie

Dit vergaderarrangement is inclusief

  • Welkomstdrank met koffie, thee, versnaperingen, vers fruitsap en fruit
  • 2 Koffiebreaks met koffie, thee, versnaperingen, vers fruitsap en fruit
  • 3-gangen Lunch inclusief aperitief, huiswijnen, waters en koffie

  Prijs: € 82.00 p.p.
  Vanaf minimaal 10 personen.

  Bovenstaand arrangement geldt bij wijze van voorbeeld en kan inhoudelijk volgens uw specifieke wensen worden aangepast. Graag maken wij u hiervoor een vrijblijvende offerte op maat!

  De prijs van dit vergaderarrangement in Belgie is geldig tot en met 31 december 2020.

12-uurs vergaderarrangement in Belgie

  België is een zakelijk en gastronomisch trefpunt. De professionele aanpak met persoonlijke benadering in een gezellige sfeer zorgen voor een succesvol eindresultaat van uw vergadering, training of congres. De vergaderlocatie is gemakkelijk bereikbaar en gelegen in een groen kader, dichtbij Antwerpen, Mechelen en Brussel, op 25 km van Brussels Airport.

Faciliteiten

Het hotel met ruim privé-parkeerterrein beschikt over 24 comfortabele business-kamers voorzien van gratis wireless internet. In het restaurant kunt u terecht voor een maaltijd à la carte of met menu. Het mooie tuinterras of salon met Germaanse open haard staan ter uwer beschikking voor een lekker aperitiefje of een gezellig afzakkertje.

Vergaderzalen

In onze meetingrooms kunt u beschikken over een camera, TV, overheadprojector, flipcharts, telefoon en gratis wireless internet. Voor elke deelnemer voorzien wij een mapje met pen en papier, water (bruisend en niet-bruisend) en muntjes op tafel. Voor een fax, een fotokopie of een print-out van uw documenten kunt u in alle discretie terecht aan de balie.

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 • parkeren
 • restaurant
 • wifi
 • Receptie
 • Fietsenstalling

Onze partner

Algemeen

Dit Hotel-Restaurant en conferentiecentrum is een zakelijk en gastronomisch trefpunt en biedt U naast de professionele aanpak een persoonlijke, familiale benadering.Het beschikt over een unieke ligging in een groen, bosrijk kader tussen Antwerpen en Brussel, op 20 km van Brussels Airport.

Kamers

De meeste kamers beschikken over twee aparte bedden (twin beds); een aantal kamers zijn voorzien van een groot dubbel bed of een extra groot bed (suite).

Voor families en ouders met kinderen hebben we connecterende kamers; twee aan elkaar grenzende kamers vormen dan 1 grote familiekamer. Door middel van twee aparte tussendeuren kan u ze opnieuw scheiden, teneinde alle rust en privacy van beide kamers te garanderen.

Tot slot zijn er ook nog ruime driepersoonskamers die voldoende ruimte bieden voor 3 volwassenen.

Faciliteiten

Alle kamers beschikken over telefoon, gratis draadloos internet (Wifi), TV, minibar, safe, badkamer met ligbad-douche, apart toilet, haardroger, badjas én ….. een doorgeefluik voor “roomservice”!

Omgeving

Het hotel is gelegen in een groene, bosrijke omgeving en beschikt over 24 luxekamers met alle hedendaags comfort. U kan zorgeloos parkeren op de ruime privé parkeerterrein. Overdekt parkeren kan uitsluitend op aanvraag.