Glamour en Glitter en een TOP Cast met de dinnershow Vivencia

Bij de dinnershow Vivencia in het theater in Breda is inbegrepen:

  • Ontvangst om 19.00 uur
  • Aanvang show om 19.30 uur
  • Gehele avond show en entertainment
  • 4-gangen diner

Prijzen:

  • Balkonplaats € 54,90 per persoon
  • Zaalplaats € 59,90 per persoon
  • Kinderticket: € 29,95

  Prijs is exclusief € 1,50 servicekosten per persoon.

  Drankarrangement is € 17,50.
  Een drankarrangement houdt een onbeperkte keuze uit: Jupilerbier, fris, huiswijn, koffie, thee en port in.
  Het arrangement is geldig een half uur voordat de show begint, tot het einde van de show.
  Let op: het is alleen te boeken voor de gehele tafel en de prijs is berekend per persoon. Het is dus niet mogelijk om voor de helft van uw tafelgenoten een drankarrangement te boeken. Indien u er voor kiest om geen drankarrangement bij te boeken, kunt u uw drankjes contant of met pin afrekenen aan het eind van de avond.

  Deze dinnershow is te boeken voor de volgende data:20 september 2019
  15 november 2019
  15 februari 2020
  3 april 2020
  13 juni 2020

  De prijs van deze dinnershow is geldig tot en met 13 juni 2020.

Vivencia Dinnershow voor een Top avondje uit in Breda

Een dinnershow, zoals een dinnershow bedoeld is. Een cast van maar liefst 8 personen. Vier vocalisten, een prachtig showballet en zeer veel glitter & glamour. 175 kostuums, razendsnelle metamorfoses en een feest van herkenning, dat is wat Vivencia zo bijzonder maakt.

Een fantastische Cast die u een top avondje uit biedt!

  Vivencia staat voor beleving, iets wat u tijdens deze dinershow optimaal zult meemaken.

  Een dinnershow, zoals een dinershow bedoeld is. Een cast van maar liefst 8 personen. 4 Vocalisten, een prachtig showballet en zeer veel glitter & glamour. 175 kostuums, razendsnelle metamorfoses en een feest van herkenning, dat is wat Vivencia zo bijzonder maakt.

  Een stijlvolle mysterieuze opening waarbij uw gasten op glamoureuze wijze welkom worden geheten door ons showballet en uw gastheer.

  Na de opening neemt de cast u mee in de wereld van glitter & glamour. De show start met een ode aan de Moulin Rouge waarbij u optimaal kennis zult maken met ons showballet. Sterren als Robbie Williams, Amy Winehouse, Christina Aguilera, Joe Cocker en een uitdagende finale maakt dit eerste show blok tot een waar visueel spektakel.

  In het 2e show blok spelen we in op uw nostalgische gevoel. Elvis Presley, Tina Turner, De Blues Brothers, Doris Day, Buddy Holly, Grease, The Beatles en vele anderen brengen u weer even terug in die tijd van toen.

  Tijdens het laatste showblok barst het feest pas echt los. In een razend tempo zullen alle groten der aarde de revue passeren met hun grootste hits. ABBA, Prince, Beyoncé, Madonna, Wham, Jennifer Lopez, Queen en de Spice girls om er maar even een aantal te noemen! En wat te denken van een swingende Motown medley? Maar ook de Macarena komt aan bod en daarna gaan we even hakken met Paul Elstak.

  Zoveel wereldsterren op één avond en op één podium: dat kan alleen maar betekenen dat de cast van Vivencia u een onvergetelijke avond zal bezorgen.

Data voor deze dinnershow in het theater in Breda

20 september 2019
15 november 2019
15 februari 2020
3 april 2020
13 juni 2020

De avond begint op 19.30 uur en duurt tot 23.30 uur.

8.0 | 1 review

Reviews van gasten

Anoniem

8

Fantqstische show en heerlijk eten. We hebben genoten.

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 • parkeren
 • restaurant
 • wifi

Onze partner

Theater in Breda

Dit theater staat vooral bekend om haar spraakmakende en tot in de puntjes verzorgde dinnershows. U kunt hier genieten van een 4-gangen diner gecombineerd met topentertainment. Het theater biedt humor, zang en dans en deze dinnershows zijn geschikt voor iedereen. Of u nu met z'n tweeën komt of met een groep, u heeft altijd uw eigen tafel.

Faciliteiten

Het theater beschikt over 2 prachtige grote zalen voorzien van alle faciliteiten zoals garderobe, rookkamer, ruime toiletten. Iedere zaal heeft zijn eigen entree. Daarom is het theater ook uitermate geschikt voor uw besloten feest. Denk bijvoorbeeld aan een bruiloft, jubileum of een dinershow exclusief voor uw gezelschap. Van 2 tot 500 personen is het een ideale locatie voor uw feest en diner!

Ligging en bereikbaarheid

Het theater is gelegen in het centrum van Breda, op nog geen 100 meter van de Grote Markt. Alle stadsbussen stoppen op 50 m afstand van het theater. Het treinstation ligt op ca. 10-15 minuten loopafstand.

De stad Breda

Breda is een sprankelende, gezellige Brabantse stad met een sfeervol, historisch stadshart. Het rijke verleden (Breda is Nassaustad bij uitstek!) en het bruisende heden gaan er naadloos in elkaar over. Breda betekent trendy winkelen, struinen langs de prachtige monumenten en de Brabantse gastvrijheid proeven bij de vele cafés, restaurants en terrassen.